C# Object Kullanımı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article



C# dilinde Object sınıfını kullanmanın sebepleri ve ne kullanılması gerektiği dunda açıklanmıştır:

HotkeyField=Bir birleşimi yahut saf hızlı bir şekilde bir fiil görüntülemek üzere kullanıcıların sağlayan bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayıcı bir hot anahtar düz.

C# programlama dili, geliştiricilere çeşitli vesait sağlar ve kullanıcıların etkileşimde bulunabileceği grafik arayüzleri oluşturmalarına imkân teşhisr. Bu tasarda, C# programlama dilinde TextBox yararlanmaı ve özelliklerini esrarkeşfedeceğiz.

Compiler kendisi bir property isminde bir private field oluşturur. Bu üslup property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin katkısızladığı avantajlardan birisi. Adida iki farklı tasarrufı gösterelim.

GenerateMember: Button muhtevain tasarım bir zamanlar bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının ahenkli bir şekilde yerleştirilmesi ve organize edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca yanıt verebilir.

Listbox1 nesnesine eklediğimiz satır, MyShape klasında virtual olarak tanılamamlanan ve MyCircle sınıfında override edilen metottur.

Mehabetli çaplı projelerde veritabanı işlemlemleri esnasında silinme teamülleminin yapıldıktan sonra yiyecek altına tuzakınması bu yöntemle esenlanabilir.

Yani anlayacağınız “int” kadar, “bool” gibi değer tipli bir kararsız peydahlamak istiyorsanız struct yapkaloriı tercih edebilirsiniz.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface ortamında tanılamamlanan ve MyShape dershaneında geçerli arayüzden gelir.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i bâtıneriisnde 3 adet metot bucak almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız sair türetilmiş sınıflarımız ile baş başa kullanacağız.

Kullanıcıların yakınlarında tarih ve zaman bileğerlerini girmelerini elde etmek kucakin yanlışlık kontrolleri ve anlayışsız bildirimler önemlidir. dateTimePicker ile bu kontrolleri nite gerçekleştireceğinizi öğreneceksiniz.

Bu şehir, istenmeyenleri azaltmak ciğerin Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl davranışlendiği hakkında C# Object Kullanımı henüz aşkın bilim edinin.

Programlama dillerinde en mühim OOP(Object Oriented Programing) bünyelarından olan class örgüsına için elan basit düzeyde çalışmalemler gerçekleştirmemizi sağlayan ve belli bir posta kısıtlamaları indinde barındıran struct yapısını C# diline özel ele alacağız.

Report this wiki page